خودروی بنده که به صورت لیزینگی بوده، توسط اداره ثبت برای مهریه توقیف شده، آیا میشود خودرو را رفع توقیف نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۶ #01228745

خودروی بنده که به صورت لیزینگی خریداری نموده و در رهن سایپا می باشد توسط اداره ثبت برای مهریه توقیف شده،ایا میشود خودرو را رفع توقیف نمود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر خودرو دررهن سایپا باشدواثبات کنید رفع توقیف میگردد

با سلام
خودروی مزبور یا با پرداخت بدهی و هزینه اجرایی رفع توقیف میشود و چنانچه خودروی مزبور در رهن شرکت لیزینگ باشد به دلیل حق تقدم شرکت مزبور ، با اعتراض آن شرکت به عملیات توقیف ، میتوان اقدام به رفع توقیف نمود

سلام اگر ثابت شود خودرو وسیله امرار معاش شما می باشد امکان رفع توقیف طی شرایطی امکانپذیر است