اگر دستور قضایی نیاز باشد دستور قضایی به پلیس فتا داده میشود و یا مخابرات کدامیک؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۴ #01194231

شخصی بوسیله ارسال پیامک به موبایل من توهین و فحاشی کرده است و میدانم سیمکارت به نام همان شخص است ایا اگر از مخابرات ویا پلیس فتا درخواست کنم پرینت پیامکها رو به من میدهد یا اینکه دستور قضایی لازم است؟در ثانی اگر دستور قضایی نیاز باشد به پلیس فتا دستور این کار داده میشود و یا مخابرات کدامیک؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، ابتدا باید از دفتر خدمات قضایی موضوع شکایت را به دادسرای محل وقوع جرم مطرح نمایید سپس مراتب توسط قاضی پرونده از اپراتور مربوطه تلفن همراه استعلام میکند

با سلام.
قاضی دستور می دهد به مخابرات و قاضی مشاهده پیام ها را معمولا به طرفین اجازه نمی دهد.

درود
دستور قضایی لازم است به اداره مخابرات.

با سلام
براس استعلام پیامک نیاز به طرح سایت و دستور مرجع قضایی است و این کار توسط مخابرات انجام می‌شود.

با سلام بله نیازمند شکایت و دستور مقام قضایی است

با سلام
در خصوص برنامه ها خارجی پلیس فتا صلاحیت دارد که قابل بازیابی اطلاعات به دلیل اینکه سرور آن ها در خارج است وجود ندارد و اصولا پیام های اس ام اس هم ارسال نمی‌شود و صرفا تماس ها و شماره ها استعلام گرفته می‌شود شما میتوانین اگر پیام توهین آمیزی ایشان ارسال کرده از طریق اسکرین شات اقدام کنین

سلام می توانید شکایت نمایید و خود دادگاه از مخابرات استعلام می نماید البته اصولا متن پیامک ها ارسال نمی نمایند