راهکاری وجود داره که بتونم از توافق شفاهی که با مدیر قبلی صورت گرفته استفاده کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #01186544

باسلام. در یک شرکت تلگرامی کار میکنم. از سال قبل با مدیر مستقیم خود در مورد قرارداد امسال جلسه گذاشتم و با ایشان روی مبلغ خالص دریافتی توافق کردیم. با شروع سال ۹۹ حقوقی که دریافت میکردم بر اساس افزایش حقوق قانونی ای بود که به صورت خودکار به فیش حقوقی ام اضافه شده بود و این در شرایطی بود که هیچ قراردادی آماده نشده بود. ابتدای امسال هم هر ماه وضعیت قرارداد رو جویا میشدم که ایشان هر بار میگفتند که قرارداد طبق توافق قبلی اجرا میشه ولی بدلیل یک سری مشکلات هنوز قرارداد هیچ کس آماده نشده. بارها پرسیدم که در صورتی که قرارداد آماده شه حقوقی که تا الان میگرفتم اصلاح میشه یا نه که ایشون میگفتن قرارداد رو که بستی مابه التفاوت حقوق ماههایی که تا الان دریافت کردی با قرارداد جدید بهت پرداخت میشه. بعد نزدیک به ۶ ماه ایشون از شرکت رفت و نفر جدیدی اومد . با ایشون قبل رفتن هم تماس گرفتم و گفتند که با مدیر عامل و مدیر نیروی انسانی هماهنگ کردم و کاملا در جریان ماجرا هستند. بعد رفتن ایشون مدیر نیروی انسانی تماس گرفتند که قرارداد آماده است و یک جلسه گذاشتند. برخلاف تصور بنده ایشون گفتند که هیچ اطلاعی از رقم خالصی که من تو ذهنم بود نداشتند و فقط گفتند که به من گفته شده یک مقدار ساعت اضافه کار به صورت صوری میتونم در تایم شیت شرکت وارد کنم تا مبلغ دریافتی ام به صورت ناخالص (و نه خالص ) برابر مقدار مشخص قبلی شود. در ضمن پرسیدم که مقدار مابه التفاوت آن نسبت به مبلغی تا الان دریافت میکردم رو میپردازید که گفتند امکان این کار نیس و قرارداد جدید از تاریخ امروز براتون تهیه میشه.
با این قرارداد جدید چطور میتونم مابه التفاوت نسبت به حقوق دریافتی از اول سال رو دریافت کنم. این رو هم اضافه کنم من تو این ۶ ماه هیچ قراردادی وجود نداشته که امضا کنم و پرداختی صرفا براساس افزایش چند درصد مصوب قانون کار نسبت به قرارداد سال قبل بوده.
با تشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم انعقاد قرارداد، ادعای شما مسموع نخواهد بود

چون رابطه کارگر و کارفرما بر اساس مقررات قانونی تنها با عقد قرارداد و مطابق مفاد آن اثبات میشود ، لذا حتی بر فرض اثبات موضوع توافق با مدیریت سابق بعید است بتوانید مبلغ توافق را دریافت نمایید . همچنین از تاریخ شروع قرارداد جدید باید مابه التفاوت حقوق شما پرداخت شود و نسبت به مدت زمان قبل از قرارداد مطابق حقوق سابق و با افزایش تعرفه قانونی حقوق شما قابل محاسبه خواهد بود .

نداشتن قرارداد مطابق ماده۷قانون کار دائمی بودن شما در شغل داره عوابق اونم بعهد کار فرماست و در خصوص اینکه شما با شرکت کار میکنید رفتن مدیر شرکت با مدیر جدید حق حقوق شما ضایع نمی گردد با توجه به مستندات دلایل به داره کار محل کارتون مراجعه کنید