برای چک برگشتی حدود دو میلیاردی چقدر حبس محتمل است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۶۱ #01166335

با سلام
همسر من سال گذشته ورشکست شد و حدود دو میلیارد تومان چک دست طلبکار ها داشت و با توجه به اینکه توان پرداخت نداشت فرارکرد و رفت الان بعد از گذشت یکسال تصمیم گرفته برگرده و با توجه به اینکه هیچ مالی هم برای پرداخت بدهی هاش نداره حدودا چقدر حبس براش احتمال میره؟ البته میزان زیادی از چک ها بابت نزول بوده
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، تا زمان پرداخت بدهی و یا قبول دادخواست اعسار

تا زمان پرداخت بدهی یا تایید اعسار حبس می شوند.

با تقدیم دادخواست اعسار و قبول آن اگر حبس شود، آزاد می گردد

اگر همسر شما نتواند اعسار خود را ثابت کند تا زمانی که طلبکارها رضایت ندهند می توانند او را در حبس نگه دارند.

با سلام
تا زمانی که دادخواست اعسار نداده و اعسار وی پذیرفته نشده اگر طلبکار ها بخواند می توانند حکم جلبشو بگیرند که در این صورت تا بدهی پرداخت نشود باید در زندان بماند

تا پرداخت کامل بدهی حبس باقیست.

باسلام
چکهای شوهرتان حقوقی است برا ی پرونده ای حقوقی حبس نیست وفقط در صورت عدم پرداخت م۳ اعمال میشود متواند اعسار بدهد وتقسط نماید