میتونم مستقیم مامور ببرم ماشینش و توقیف کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۰۹ #01150163

سلام خسته نباشید
بنده از شخصی مبلغ ۲۵۰ میلیون طلب دارم و الان پرونده در اجرای احکام از ایشون مال سراغ دارم،ماشین سنگین داره و پلاکش به نام خودشه،بعد اینکه درخواست توقیف ماشینو دادم،ایشون حتما باید با ماشین خلافی کنه و پلیس راهنمایی رانندگی تو خیابان ببینه و چک کنه شکایت روشه و بعد توقیف میکنه؟
و اینکه قانون توقیف ماشین چجوریه؟میره مزایده؟چقدر زمان میبره
با تشکر از راهنمایی همه

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای توقیف فیزیکی خودرو نیازی نیست که حتما با ارتکاب تخلف راهنمایی از سوی پلیس راهور توقیف گردد. لذا اگر شما از محل نگهداری خودرو اطلاع دارید، می توانید با هماهنگی اجرای احکام و ضابطین قضائی، آن را توقیف فیزیکی نمایید. خودرو در نهایت به مزایده گذارده خواهد شد تا از محل فروش آن، طلب شما داده شود.

با درود شما تقاضای توقیف نمایید به شما و خطاب به پلیس راهور مبنی بر توقیف نامه ای تنظیم می‌شود اگر یافت شود توقیف فیزیکی و سیستمی می‌شود اگر النهایه مال مورد دعوا ادا نشود، از طریق مزایده خودرو موصوف به فروش خواهد رسید.

سلام
بعد از توقیف خودرو و محکومیت طرف چنانچه معارضی نباشد خودرو در مزایده فروخته خواهد شد.