ابلاغ دو رای به یک دادخواست اعسار به چه معنی است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۳ #01147205

با سلام
به رای نفقه شورای حل اختلاف معترض بودم که به دلیل نداشتن هزینه دادرسی همزمان با تجدیدنظر خواهی دادخواست اعسار از هزینه دادرسی دادم.
جلسه ای برای بررسی اعسارم در شورا برگزار شد که متاسفانه تاریخ جلسه را اشتباه دیده بودم و جلسه اعسار از هزینه دادرسی تجدیدنظرخواهی بدون حضور بنده تشکیل شد .
چند روز بعد از جلسه ابلاغیه ای مبنی بر رفع نقص برایم امد که مورد رفع نقص را استرداد دادخواست نوشته بودند.
بعد از ۱۰ روز قرار ابطال دادخواستی برایم صادر شد که در خواسته آن نوشته بود تجدیدنظر خواهی از ارا شورا و اعسار از هزینه دادرسی تجدیدنظر که در رای صادر شده نوشته بود به دلیل عدم حضور خواهان رای بر بطلان دعوی صادر میشود که ۲۰ روز وقت اعتراض داشت، ۴ روز قبل از پایان وقت اعتراض مجددا ابلاغیه ای صادر شد با همان محتوا که فقط در خواسته آن نوشته بود اعسار از هزینه دادرسی و در متن رای هم نوشته بود به دلیل عدم حضور خواهان رای بر بطلان دعوی صادر می شود که آن هم ۲۰ روز وقت اعتراض دارد.
هر دو رای از یک شورای حل اختلاف صادر گردیده و من دقیقا نمیدانم به کدام رای باید اعتراض کنم!!
سوالتم اینه :
۱- ایا صدور یک رای در دو تاریخ تخلف اداری است و میتوانم از شورا شکایت کنم؟
۲- آیا عدم حضور من در جلسه اعسار از هزینه دادرسی تجدیدنظر باعث ابطال دادخواست تجدیدنظر خواهی از رای نفقه می شود و من دیگر حتی با پرداخت هزینه دادرسی باز هم حق اعتراض به رای نفقه را ندارم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مهلت مقرر تجدیدنظر خواهی خود را مطرح نمایید.

با سلام تجدیدنظرخواهی کنید

سلام
تجدیدنظرخواهی کنید

وقت بخیر اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید

با احترام اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید

به دلیل رد اعسار از هزینه دادرسی اخطار رفع نقص ارسال شده تا نسبت به پرداخت هزینه تمبر دادرسی اقدام نمائید . سپس به دلیل عدم رفع نقص در فرجه ۱۰ روزه قرار رد تجدیدنظرخواهی صادر شده است .
ایراد این موضوع (البته مطابق توضیحات شما) : ابتدا باید قرار رد اعسار به شما ابلاغ میگردید و در صورتیکه به قرار صادره اعتراض نمیکردید ، اخطار رفع نقص ارسال می شد .

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل