چون زیر قرارداد سوری که توسط خودش نوشته شده و من زیرش را امضا کرده ام دستم به هیچ جا بند نیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۵۹ #01141754

با سلام.من در جایی به صورت ازمایشی مشغول به کار شدم .طبق قرداد با رییس شرکت که من زیر آنرا امضا کردم.حقوق ماه اول به عهده کارفرماست .الان بعد از یکماه کارفرما از پرداخت حقوق ازمایشی به من خودداری مکند و عنوان مکند از من راضی نبودهخواستم ببینم این جور قرداد داها اعتبار قانونی دارند

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق اداره کار پیگیری و اقدام نمایید.

سلام، مطالبه حقوق ناشی از قرارداد کار آزمایشی حق قانونی شما و کارفرما موظف به پرداخت است،با مراجعه به اداره کار میتوانید دادخواست خود را ثبت کنید.

سلام غیر قابل قبول است و می توانید شکایت نمایید

باسلام
حق شکایت در اداره کار دارید.

درود
می توانید از طریق اداره کار پیگیری بفرمایید.

درود بر شما ، عنایت داشته باشید که از طریق اداره کار میتوانید اقدام و مساله را پیگیری نمایید.

با احترام چنین قراردادی معتبر نمیباشد و می توانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید