میگن چرا زودتر نیومدین تمدید کنیم باید تخلیه کنی؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶۰ #01140742

بنده مستاجر هستم
با توجه به توافق صورت گرفته با صاحب خانه که این گفتمان به صورت پیام در واتس آپ انجام شده و با ایشان در خصوص تمدید قرارداد با مبلغی که بیشتر کردن به توافق رسیدیم حالا که مهلت پایان قرارداد سال گذشته فرا رسیده و می بایست قرار داد تمدید گردد به صاحب خانه پیام دادم تا قرار بزاریم املاکی جهت تمدید اما ایشان میگن چرا زودتر نیومدین تمدید کنیم در صورتی که هنوز از قرار داد قبلی چند روزی باقی مانده لطفا راهنمایی بفرمایید با توجه به مکاتباتی که از ایشان در واتس آپ دارم جهت اینکه ایشان پذیرفتن و توافق کردن که مبلغی که تعیین کردن افزایش بدیم و تمدید قرارداد کنیم حالا زدن زیرش و میگن باید بلند بشی چیکار کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجاره بها را با نرخ جدید پرداخت کنید.

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

اجاره بهای جدید را با رعایت مصوبه هیات وزیران واریز و مراتب را به وسیله اظهارنامه به موجر اعلام کنید.

درود
باعنابت به دستور ستاد کرونا در صورتیکه با افز ایش اجاره بها موافقت کرده باشید دستور تخلیه صادر نمی شود مگر با اثبات سایر دلایل ستاد

باسلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید.

ابتدا اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست دهید

بدوا برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید.