آیا میشود در اولین جلسه که گذاشته میشه مسائل دیگر اعم از سنوات و بیمه را مطرح کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #01135587

من بمدت ۴سال در دفترخانه کار کردم و فقط ۲ سال آخر بیمه بودم بهمن ماه ۹۸ سردفتر تعدیل نیرو کرد و من به اداره کار فقط جهت بازگشت به کار شکایت کردم آیا میشود در اولین جلسه که گذاشته میشه مسائل دیگر اعم از سنوات و اون ۲ سال که بیمه نبودم را مطرح کنم؟ یا باید برای اینها جدا شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما موارد را در روز جلسه بیان و مطرح نمایید و در صورت عدم موافقت ، شکایتی جداگانه تنظیم نمایید