در صورتی که زن و شوهری خانه خود را صلح کرده اند به فرزندشان آیا زوجه می تواند برای مهریه خانه را توقیف کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۹ #01092496

منزلی ۶۰ متری دو طبقه در روستا به قیمت ۱۰۰ملیون
ایا زوجه می تواند حکم توقیف بگیرد خانه سند مالکیت به نام من را دارد ولی زوجه بعد از تاریخ سند به همراه خودم خانه رو صلح کرده ایم به فرزندمان که زنم نیز امضا وانگشت زده اند.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر

قابل توقیف نیست

سلام اگر به موجب صلح نامه ، مالکیت به فرزندا منتقل شده بنابراین از طرف زوجه به عنوان مهریه قابل توقیف نیست .

با سلام
درصورتیکه منزل را به فرزندانتان صلح کرده باشین در اینصورت منزل متعلق به شما نیست و همسرتان نمی تواند مال غیر را در ازای مهریه توقیف کند

با سلام پاسخ منفی است توقیف مال غیر از مدیون ممکن نیست. فرزند شما بدهکار مهریه نیست که مالش توقیف شود