حق و حقوق زوجه چه چیزهایی است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۷ #01070260

با سلام بنده خرداد ۹۴ ازدواج کردم- ۱۴ سکه مهریه دارم- در حال حاضر در خانه کار اینترنتی میکنم- آیا همسر بنده حقی در پول و دارایی های من دارد؟؟
همسرم تا الان از جیب خودش برای بنده پولی خرج نکرده- نفقه نمیدهد- کار دولتی دارد حقوقش حدودا سه الی چهار میلیون است- فقط خرج خوراک منزل و پول آب و برق گاز تلفن میپردازد- به من هم میگوید چیزی لازم داری خودت باید بخری-
میخاستم کلا بدانم حق و حقوق من چیست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان مطالبه نفقه می باشد.

با درود نفقه قابل مطالبه است

سلام
شما میتوانید نفقه و اجرا اقدامات خود در منزل را دریافت نمایید و اشتغالتان تاثیری در این موضوع ندارد.

با سلام نفقه زوجه شامل تامین نیاز های اساسی با توجه به شان زن است که شامل خوراک پوشاک مسکن واثاث البیت هزینه دارو وبهداشتی پزشکی و... میباشد شما میتوانید علیه ایشان بابت ترک انفاق دادخواست مطالبه نفقه یا شکایت کیفری ترک نفقه بدهید همچنین شما می توانید مطالبه مهریه بدهید شاغل بودن زوجه دلیل عدم پرداخت نفقه توسط زوج نیست و زوج مکلف به پرداخت نفقه است

همسرشما هیچ گونه حقی در پول و دارایی و امول شما ندارد .‌ ازطرفی باتوجه به توضیحات شوهر نفقه شما راپرداخت میکند .‌

با سلام
خیر شما در خصوص دارایی خود کاملا مستقل هستید و همسر شما در هر صورت موظف به دادن نفقه میباشد

سلام
ایشان مکلف میباشند کلیه مایحتاج ضروری شما را فراهم اورند ازجمله هزینه خوراک، پوشاک، گردش، درمان، تحصیل و.... که همگی مجموعا نفقه نامیده می شوند
چنانچه ایشان ۶ ماه از پرداخت نفقه امتناع نمایند از بعد کیفری قابل پیگیری است
همچنین می توانید ازطری شورای حل اختلاف تقاضا رسیدگی و صدور حکم مبنی بر محکومیت ایشان به پرداخت نفقه را بدهید
ضمنا زن دارای اسقلال مالی می باشد و زوج نمیتواند در این خصوص متعرض ایشان شود مگر انکه اثبات و احراز شود که شغل زن برخلاف مصالح و حیثیات خانواده است
دذر صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید