ایا این پرونده اگر من محکوم شم درون سو پیشینه بنده قرار میگیره؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۰۳ #01070147

سلام و با احترام
بنده برنامه نویس هستم و.برای پروژه ای با یک کارفرما به مشکل خوردیم.
کارفرما طبق قرارداد فی مابین قصد شکایت از بنده و دریافت خسارت داره
و ایا امکانش هست بنده به زندان محکوم شم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده حقوقی سابقه حساب نمیشه

بادرودوسلام درپرونده حقوقی سوپیشینه نمی باشد.

بااحترام
بعید است که حبس شوید

با سلام و درود . موضوع حقوقی میباشد و سابقه محسوب نمیشود .

سلام دوست عزیز، فرمودین که خسارت را مطالبه کند امریست حقوقی ، امور حقوقی سابقه محسوب نمی گردند، آن سابقه ای که شما را از بعضی حقوق محروم می کند سابقه کیفری موثر گویند ، لکن جای نگرانی نیست
نکته اینجاست که نظر من طبق جملات شماست، نظر مطمئن تر را می توانم بعد مطالعه دقیق آن قرارداد ویا انتقال اطلاعات دقیقتر از سوی شما عرض نمایم

با احترام در پرونده حقوقی سو پیشینه ای وجود ندارد

باسلام سوپیشینه نخواهید داشت اما درصورت محکومیت و عدم پرداخت ممکن است حبس شوید که البته موضوع شما بایستی بیشتر بررسی گردد.