راهی هست که به صورت قانونی شعبه تجدید نظر را مجبور کنم که رای تصحیحی صادر کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۶ #01066771

در شکایتی که در تعزیرات برسی و صدور رای شد
متشاکی درخواست تجدید نظر کرد و شعبه تجدید نظر رای بدوی را تایید کرد
ولی نام شاکی اشتباه در رای درج شده
با پیگیری که از شعبه تجدید نظر کردم بابت رای اصلاحی جهت تصحیح نام شاکی گفتند که رای را به اجرای احکام ببر به احتمال زیاد متوجه نشوند و عملیات اجرای احکام شروع شود ولی اگر متوجه شدند که رای اصلاحی صادر می کنم ! حالا چند سوال دارم
۲. اگر نام شاکی به اشتباه درج شده باشد و اجرای احکام متوجه ان اشتباه اسم نشود و رای اجرا شود متشاکی می تواند به دلیل نام اشتباه شاکی، پرونده را ببرد دیوان اداری و دیوان به خاطر این غلط پرونده را دوباره ارجاع دهد به شعبه بدوی برای رسیدگی مجدد؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شما می توانید تقاضای صدور حکم اصلاحی رو مطالبه کنید

درود برشما
بانوشتن یک لایحه به شعبه مدنظر تقاضای اصلاح رای را طرح کنید.

شما صرفا می توانید درخواست رای اصلاحی کنید لاکن رسیدگی مجدد امکان پذیر نیست

با سلام..
از موارد رسیدگی مجدد نبوده، ولی بهـتر است که رای اصلاحی در اینخصوص صادر گردد تا در مرحله اجرا، ابهامی ایجاد نگردد..
موفق باشید..

باسلام
بهتر است درخواست اصلاح نمایید و قاضی هم اصلاح مینماید و رای اصلاحی را ارائه دهید تا در مرحله اجرا دچار مشکل نشوید در ضمن حتی در صورت متوجه شدن موضوع در اجرا دیگر ورود در ماهیت ممکن نیست زیرا وجاهت قانونی ندارد و فقط اصلاح میشود.

درخواست رای اصلاحی بدهید

با درود
ورود ماهیتی نمی‌توان کرد.
لیکن رای قابل اصلاح توسط مقام تصمیم گیرنده است.