اگر چک آخر من توسط بانک برگشت بخورد آیا فروشنده میتواند قرارداد رو یکطرفه به نفع خودش فسخ کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۶۲ #01050771

سلام. اینجانب یک واحد مسکونی آپارتمان پیش فروشی را در تاریخ بهمن ۹۸ خریداری نموده ام. ثمن معامله به صورت سه فقره چک پرداخت شده که دو چک اول پاس شدن اما چک آخر مانده. تحویل آپارتمان از زمان تحویل قرارداد، دو ماه به تعویق افتاده. در توصیحات مبایعه نامه ذکر شده چنانچه هریک از چکهای مورد نظر در موعد وصول نشه معامله بصورت یک طرفه به نفع فروشنده فسخ میگردد فسخ این قرارداد از سوی هر یک از طرفین قرارداد ۱۰درصد حق فسخ به طرف دیگر پرداخت نماید

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به مفاد قرارداد شما بررسی دارد

بستگی به مفاد قرارداد شما دارد

ببینید قانونا و با توجه به توضیحات فعلی شما بله ایشان حق فسخ دارند اما شما هم مسیر دفاع دارید ولی برای این دفاع نیاز هست که قراردادتون بررسی شود

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد

با سلام اگر در قرارداد موراد مذکور تصریح شده باشد فروشنده حق فسخ قراردادرادارند

با سلام
طبق توافق اگر چک شما پاس نشود طرف معامله حق فسخ خواهد داشت و نیز خسارات قید شده در توافقنامه از شما اخذ خواهد شد .
اما اگر در تحویل مبیع تاخیری ایجاد شده شما میتوانید طبق توافقنامه اقدام قانونی برای الزام مبیع از سوی فروشنده را تقاضا نمایید .

سلام.اگر در قراردادتان این مساله تصریح شده باشد فروشنده میتواند قرارداد را فسخ نماید.