میشه درخواست کرد دادگاه قسطی کند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۴ #01042048

سلام بنده برای یه ملک ورثه ای دادگاه کارشناس گفته که بیاید قیمت بزاره ولی هزینه خیلی بالایی به من گفتن داره بنده توان مالی برای پرداخت کامل یجا ندارم ایا میشه درخواست کرد دادگاه قسطی کنه یا بعد از فروش خونه خودش پول را برداره ؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر متاسفانه پرداخت حق کارشناسی قابل تقسیط نخواهد بود

خیر قابل تقسیط نیست باید نقدی باشد

با سلام..
در اینخصوص اساسا حق الزحمه کارشناس قبل از کارشناسی باید پرداخت گردد و دستمزد کارشناسی قابل تقسیط نمی باشد..
موفق باشید..

سلام خیر باید نقدا هزینه کارشناس پرداخته شود درغیر اینصورت قرار عدم استماع صادر می شود

امکان تقسیط دستمزد کارشناس وجود ندارد.

ابتدا بایستی حق‌الزحمه‌ی کارشناس را بپردازید، تا کارشناسی انجام شود. قابل تقسیط نیست.

خیر دستمزد کارشناس قابل تقسیط نیست و باید نقدی پرداخت شود