چگونه ثابت کنم که تجاوزی صورت نگرفته؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۲ #01028113

با سلام. من با دختری دوست بودم و با هم رابطه داشتیم. البته با میل و رضایت خود این خانوم بوده و ایشان به منزل من آمدند. بعد از مدتی تصمیم به قطع رابطه گرفتیم اما الان ایشان برعلیه به جرم تجاوز شکایت کرده اما چون ما منزل رو عوض کردیم هیچ احضاریه ای دریافت نکردم و نمیدونم به منزل قبلی احضاریه رفته یا خیر. یکبار هم از روی عصبانیت ایشان رو تلفنی تهدید کردم که صدای منو ضبط کرده و اون رو هم علیه من استفاده کرده. همینطور من در طول مدت رابطه با این خانوم براش خرج میکردم اما منو به اخاذی هم متهم کرده. میخام بدونم اگه من خودم مراجعه کنم چه جوری باید ثابت کنم که تجاوز نبوده و به میل خودش بوده و آیا ایشون میتونه چیزی رو ثابت کنه. اگه من نتونم ثابت کنم حکم من به چه صورت میشه. ممنون میشم پاسخ بدید. با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اثبات این گونه موارد نیاز به ادله بسیار قوی مانند شهادت چهار نفر دارد صرف ادعا در این خصوص نمی‌تواند کمکی به ایشان نماید

باسلام، در خصوص تجاوز به عنف(زنا) بایستی ۴ مرد به طور مستند در دادگاه شهادت دهند که عمل مرتکب شده را عینا دیده اند در غیر این صورت جرم ارتکابی اثبات نمی شود، و در خصوص ابلاغ احضاریه با توجه به قانون جدید ابلاغ به صورت الکترونیکی به موبایل متشاکی پیامک می شود، و بایستی در سامانه ثنا ثبت نام کنید، و در خصوص ضبط صدا ادله ی اثبات جرم نمی باشد و بیهوده است،

در جرم تجاوز ، شخص قربانی مورد ضرب و جرح مخصوصا از ناحیه دست و پا قرار میگیرد ، لذا این خانم محترم اگر مورد تجاوز به شکل مذکور قرار گرفته باشد قطعا بایستی به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی اخذ نموده باشد، جنانچه این گواهی را اخذ نموده باشد و شما به دوستی خود با این خانم در نزد دادگاه اقرار نمایید ، ممکن است مورد ظن قرار بگیرید و متهم به تجاوز شوید . توصیه می شود با توجه به تخصصی بودن موضوع، قبل از هردفاعی ، وکیل اختیار نمایید.