خواهرم مبتلا به سرطان است برادرم از او وکالت گرفته که اموالش را تصاحب کند آیا می توانیم از او شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۶ #01025492

سلام خدمت شما

خواهر بنده از پارسال به سرطان ریه مبتلا شده متوجه شدیم سرطان به اندام های دیگه مثل کبد ، مغز و کلیه ها رسیده متاسفانه دکتر گفت کاری نمیشه براش کرد ، دیروز به صورت کاملا اتفاقی متوجه شدیم برادر بزرگترمون یک وکالت کامل ازش گرفته برای این که تمام اموالش رو به نام خودش بزنه ، متاسفانه خواهرمون تو شرایط روحی و روانی خوبی ام نیست

حالا به نظرتون چطور میشه جلوی این کار رو گرفت ؟

چون ظاهرا برادرمون قصد داره اموال رو به نام خودش بزنه و قصد فروش اموال برای درمان خواهرمون نداره.

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ووقت بخیر
وکالت بلاعزل با فوت و مجنون شدن طرفین وکالت از بین میرود . و برای ابطال وکالتنامه باید محجوریت خواهرتون رو باتوجه به مدارک پزشکی به دادگاه ثابت کنید و درصورت اثبات و رای دادگاه میتونید وکالت رو ابطال کنید .