قبلا رابطه داشته ایم اما حالا تهدید میکند، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #01013729

سلام و احترام
یک سال و نیم پیش در محیط مجازی با دختر خانمی حدود ۲۲ ساله ( چون مطمئن نیستم حقیقت را گفته باشه ) که در شهر دیگری زندگی میکنه آشنا شدم که در همان روز دوم به دلیل دروغ های مکرر که گفته بود تا امروز سعی بر ختم رابطه داشتم اما هربار با وعده وعید که همونی میشم که میخوای و عوض شدم و...
و هر از چند ماه بعد از کلی قول و گریه و زاری و تحریک و پا در میانی دختر دایی و خاله‌اش بهش فرصت میدادم باز بدتر از قبل..
مسائلی که بین ما اتفاق افتادند: ایشون در این مدت به دفعات مقادیری پول ( کمتر از ۱.۵ میلیون ) به عنوان هدیه از کارت شخصی خودش به کارت شخصی بنده کارت به کارت کردن
۳ بار رابطه‌ی مقعدی و دهانی
ماه‌های اول رابطه خانمی با من تماس گرفتن که خودشون رو مادر ایشون معرفی کردن ( الان میگه عمه‌ام بوده) و مدعی شدن از دختر ما اخاذی کردی و هم تهدید به ابرو و هم تهدید به شکایت کردن ( پای تلفن و پیامک ) که بنده برای اینکه برای دختر بد نشه نگفتم کادو بوده و گفتم شرایطم خوب نبوده قرض کردم و فرصت بدین بر میگردونم. ۲ ماه فرصت دادن که ۳ روز بعد گفتن یا الان پول بده یا شکایت که دیگر پاسخ ندادم.. و همینطور به جد خواستن که دیگر با دخترشون ارنباط نداشته باشم در صورتی که همیشه دختر خانم مدام تماس میگرفته و در خواست ادامه‌ی رابطه را داشته

از اون ماجرا گذشت اما این دختر خانم هنوز مزاحم من است.. در تمام زندگی من سرک میکشد... تهدید میکند.. بد بیراه میگوید و با چندین خط و اکانت مختلف مدام از من سلب آسایش میکند

با تمام آزار اذیت‌های دیوانه کننده‌اش مدعی است که عاشق است و باید هرطور شده برای او باشم و کلی هم وعده وعید از پول و رابطه و .. میده که قبول کنم
الان هم به بهونه کلاس به شهر ما آمده و مزاحمتش بیشتر شده

من راضی به این نیستم ظربه عاطفی بخوره و یا ابرو ریزی بشه براشون
اما این خانم روان پریش (واقعا نیاز به بستری دارد) را نمیتونم تحمل کنم

در تمام مدت مدت آشنایی خواست من اتمام رابطه بوده ولی ایشون تهدید به شکایت دارن که با احساس من بازی کردی

برای اینکه این خانم هیچجور نتونه با من ارتباطی داشه باشه از لحاظ قانونی چه راه حلی پیش رو دارم؟

عذر میخوام طولانی شد
ممنون از راهنماییتان

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
نیاز به بررسی بیشتر پرونده هستش