چگونه مهریه را دریافت و طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۴ #01001672

قصد جدایی و دریافت مهریه دارم علت عدم تفاهم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاق راههای متفاوتی بسته به مورد شما دارد.درصورت عدم توافق بر طلاق ، باید یکی از شروط ۱۲ گانه ضمن عقد مهیا باشد. مهریه را از طریق دفتر ازدواجی که سند درآنجا تنظیم شده باید اجرا بگذارید و ارتباطی با طلاق ندارد

مهریه در هر زمان قابلیت اجرایی دارد و درخواست طلاق با عسر و حرج ثابت خواهد شد

سلام و درود، درمورد طلاق شما بایست یا عسر و حرج خود را مطبق قواعد متعارف آن اثبات کرده و یا با زوج در این مورد توافق کنید، و اما مهریه در هر شرایطی متعلق به شما خواهد بود؛ موفق باشید.

برای درخواست طلاق از طرف زوجه باید دلیل محکمه پسند و قانونی وجود داشته باشد و صرف عدم تفاهم دلیلی بر طلاق نیست باید علت عدم تفاهم بیان شود و آیا این علت موجب اختلال اساسی در زندگی زوجین شده و ادامه زندگی رو سخت و ناممکن ساخته یا نه بطوری ک قانونا دادگاه را مجاب ب طلاق نماید مگر اینکه با رضایت هردوطرف ب طلاق توافقی منجر شود

باسلام و احترام
چنانچه شما درخواست مهریه داشته باشید با مراجعه به دادگاه خانواده و ارائه دادخواستی مبنی بر دریافت مهریه اقدام مینمایید
ولی جهت طلاق حق طلاق با زوج است مگر در شرایط خاص اشاره شده در قانون و یا توکیل به غیر
موفق باشید