کدام دادگاه مرجع رسیدگی هستش دادگاه یا شورای حل اختلاف؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۷ #00894837

سلام در خصوص الزام به تنظیم سند ملکی کدام دادگاه مرجع رسیدگی هستش دادگاه یا شورای حل اختلاف . چون دیدم بعضی پرونده های الزام به تنظیم سند ملک حتی به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده . و اصولا باید دادگاه حقوقی رسیدگی کنن

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مرجع صلاحیتدار دادگاه محل وقوع ملک می باشد.

کلیه دعاوی در مورد اموال غیر منقول دادگاه محل ملک صالح به رسیدگی می باشد وشورای هیچ گونه صلاحیتی ندارد فقط در مورد صدور دستور تخلیه در مورد اجاره اموال غیر منقول صلاحیت دارد

سلام.دادگاه حقوقی محل ملک رسیدگی میکنه

باسلام ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش می باشددرصورتی که در شورای حل اختلاف خواهان و خوانده سازش ننمایندویاشوراصلاحیت رسیدگی به پرونده را نداشته باشه ،پرونده به دادگاه ارجاع داده میشود،،ضمن اینکه دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک صلاحیت رسیدگی به پرونده شمارادارد

دادگاه محل وقوع مال غیر منقول(ملک) صالح به رسیدگی هست

با سلام
دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک صالح به رسیدگی الزام به تنظیم سند هست

با احترام از طریق دادگاه حقوقی واقع در محل ملک اقدام کنید