با توجه به اینکه شغل شوهرم در تهران است؛ آیا تراکتور جزو مستثنیات دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۸۴ #00894324

با سلام. خسته نباشید
من برای مهریم یه تراکتور که بنام شوهرم هست رو توقیف کردم البته فعلا تو رهن بانک
شغل شوهرم ازاد پیمانکار تو تهران تقریبا ۸ ماه پیش برادر شوهرم اعتراض شخص ثالث زدن که تراکتور برا اونه ولی بنام شوهرم تا رفع توقیف کنن چون مدرکی نداشتن دادگاه رد کرد رای به نفع من صادر شد بعد قطعی شدن رای اعتراضیم نکردن.
حالا سوالم این هست میتونن از راه دیگه رفع توقیف کنن؟؟؟
با توجه به اینکه شغل شوهرم پیمانکار تو تهران مشغول بکار(شاهد دارم) و تراکتور در شهرستان در منزل پدری استفاده میشود ایا جزو مستثنیات دین محسوب میشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قانون اگر تراکتور از وسایل امرار معاش(وسیله کار) شوهر شما محسوب گردد جزو مستثنیات دین است

اگر جزو ممر اصلی درآمد ایشان نباشد قابل توقیف می باشد