در مدتی که زوجه در منزل پدرشون هستن، اگر معامله ای انجام دهم،فرار از دین محسوب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۵ #00893385

با سلام

خسته نباشید

خانم من ۴ ماه هست که منزل رو ترک کرده و با درخواست مکرر بنده به خانه برنگشته.

سوال اول من اینه که الان ایشون میتونه خانه ای که من در اون زندگی میکنم رو توقیف کنه؟

سوال دومم هم اینه که اگه توی این مدتی که خانم بنده در منزل پدرشون هستن و اقدامی هم برای طلب مهریه و جدایی نکردن من میتونم معاملاتی رو انجام بدم؟

یعنی معاملات من حکم فرار از پرداخت مهریه رو داره یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فقط همین منزل را دارید و ارزش خیلی زیادی ندارد جزو مستثنیات دین است و معاملات شما فرار از دین نیست فعلا .

در صورتی که خانه از مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است
می توانید معامله کنید و فرار از ادای دین نیست

سلام معاملات شما فرار از دین نیست . منزل شما هم اگر مستثنیات دین نباشد قابل توقیف خواهد بود .

با سلام و احترام
اگر مهریه خود را به اجرا بگذارند می توانند خانه را توقیف کنند
قبل از قطعیت حکم مهریه هر گونه نقل و انتقال اموال فرار از دین محسوب نمی شود

درقبال مهریه میتونه خونه راتوقیف کنه
بله می توانید معامله کنید . بشرطی که معامله صوری نباش