پدرم زنده است،آیا برادرم می تواند اموال وی را تصرف نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۴۲ #00873252

پدرم ۷ سال پیش توی تصادف و به خاطر سکته دچار فلج سمت چپ بدن شد، از همون موقع برادرم به زور درخواست تقسیم ارث و میراث کرد، پدرم یکی از زمین هاشو در حضور دو نفر شاهد روی کاغذ نوشت که برای برادرم باشه. بعد از اون برادرم سر ناسازگاری گذاشت و سند ماشین سنگین و قولنامه ی زمین های دیگه پدرمو از خونه دزدید تا دست خودش باشه. ( برادرم از بچگی با پدرم روی ماشین سنگین که به نام پدرم هست کار می کرده تا الان و ادعا می کنه که من سهم خیلی بیشتری می برم)
دو سال پیش هم با دروغ آب و برق یکی از زمین ها رو به نام خودش کرد و همین باعث شد که مادرم و خواهرام پدرمو که مریض بود رها کنند و اونو با مال و اموالش بدن دست برادرم، حالا بعد از دو سال دوباره برادرم چون حال پدرم بدتر شده و نمی تونه از پدرم پرستاری کنه میگه بیاین تا ارث و میراثو تقسیم کنیم و من سهم پدرمو بفروشم و پرستار براش بگیرم، خواهرام میگن تا وقتی پدرم زنده هست ما ارث تقسیم نمی کنیم.
کسانی که پدرمو دیدن میگن که اون هیچ حرفی درباره تقسیم ارث نمی زنه ولی برادرم میگه اون به من گفته بیاین تقسیم کنید.
شناسنامه پدرم دست ما هست ولی کارت ملی پدرم دست اون،مادرم هم سنش بالاست و خودش مریض، دو تا خواهر مجرد بیکار دارم که خودم خرج اونا رو می دم. آیا برادرم می تونه ارث پدرمو بالا بکشه یا بفروشه ؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر محجور بودن پدرتان را ثابت کنید می توانید اگر معامله ای در اینده شود ان را باطل کنید در غیر این صورت ممکن است از پدرتان امضا یا اثر انگشت بگیرند واموال ایشان را به خودشان منتقل کنند

با سلام و تاسف از وضعیت تاثر انگیزی که در مورد یک پدر عنوان کردید. دوست عزیز باید متوجه باشید که بهترین سرمایه شما همان پدری است که احوال ایشان رو به وخامت است و مادری که پیر و بیمار شده و وجود و حیات شما همگی نشات گرفته از شیره جان آنهاست. آنها هنوز زنده اند و چشم به راه کلام و رفتار محبت آمیز شما. اموال آنها هر چه باشد قبل از هر چیز باید صرف راحتی آنها در این چند صباح زندگی آنها شود. بعد از فوت طبیعی است که قانون در مورد ارث تعیین تکلیف خواهد کرد و از اکنون برادر شما نباید عجله ای برای تملک و تقسیم اموال آنها به خرج دهد این کار نه قانونی است نه اخلاق و عاطفه حکم بر آن میکند.. با پوزش فراوان بابت تصدیع و اطاله
موفق باشید.

سلام بحث تقسیم ارث بعد از فوت پیش می آید . در صورتی که پدر شما محجور است می توانید ضمن اثبات حجر برای ایشان قیم تعیین کنید تا به امور وی رسیدگی نماید .