منظور از طرح دعوی حقوقی شامل مرور زمان نمیشود چه مواری را شامل میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۷ #00870267

با توجه به پاسخ سرکار خانم… کارشناس محترم بنیادوکلا در خصوص اقدام به طرح دعوی مطالبه خسارات ناشی…دعوی حقوقی و اینکه فرموده بودند دعوی حقوقی شامل مرور زمان نمیشود !! ؟؟ ایا این موضوع در خصوص دعوی اختلافات در قرارداد مشارکت در ساخت و عدم انجام تعهدات طرف دوم قرارداد مشارکت در ساخت و تخلفات غیر قانونیرنتنند عدم برگزاری جلسه داوری و عدم داشتن امضای یکی از وراث و متوصل شدن به جعل و احتمالا رشوه به شعبه دادگاه در صدور احکام فرایشیبصورتیکه راه برای تنظیم سند رسمی کل ملکو تجمیع دو زمین و ثبت سند بنام ان فرد و رشوه به دادگاه برای عدم ابلاغ قانونی در صورتیکه در زمان دادگاه بنده به لیل دیگری در زندان بودم و عدم ارسال ابلاغ به زنان و … با وجود عدم حضور احدی از وراث قاضی حکم را حضوری اعلام کرده و بدون توجه به مطابقت امضاء داور و صورتجلسه داوری و اسامی امضاء کنندگان قراردادمشارکت با داوری جعلی و حکم غیابی که حضوری اعلام شده و بدون توجه (بخوانید با توجه و عمدا) بدون وجود نام یکی از ۴ ورثه حکم به الزام به سندو محکومیت ۴ورثه نموده و تمامی واحدهارا واگذار نموده آیا هموز راهی برا احقاق حق ورثه مانده
بنده تمکن مالی برای پرداخت هزینه ها ی گزاف را نداشتم و البتهبا نفوذ این فرد هیچ وکیلی در شهرستان گنبدکاووس وکالت پرونده را قبول نمیکرد همانطور که در ابتدا با عدم رضایت به مشارکت ما عمدا خانه را تخریب نمود و پرونده کارشناسی در شورا گم شد کارشناس نمونه دیگری نداشت فیلم بردار که همسایه و عکاسی در محل داشت نمونه ای از فیلم نداشت.معاونت وقت شهرداری فقط ناظر غیر متاسف ویرانی خانه ای که مادر مسن من بهمراه عروس و نوه نوزادش در ان خاب بودند به عمد تخریب شد و ان فرد پاان هر سال بعنوان انبوه ساز برتر شهرستان گنبدکاووس از سوی شهرداری تقدیر میشد و شعبه ۷ سابق منحل شد و بدون اینکه ما کوچکترین بویی از ماجرای سند ببریم بعد ۵سال متوجه شدیم که سند کل ملک بنام ایان است!!

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیاز به بررسی بیشتری خواهد داشت…

اگر نام احد از وراث در تنظیمسند لحاظ نشده باشد ابطال سند را به استناد انحصار وراثت مطرح نمایید

سوال نامفهوم و گنگ و مبهم است دعوی حقوقی شامل مرور زمان نخواهد شد و ایت تبعات کیفری خواهد بود که در صورت گذشت زمان و شرایط خاص ماده ۱۰۴ و ۱۰۵ و ۱۰۶ قانون مجازات شامل مرور زمان خواهند بود