گفتن نذار کارشناسی بشه چون ۱ میلیون نفقه ای که بهت میده کافیه و اگه کارشناسی کنن حدودا ۷۰۰ میشه، صحت داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۱ #00825884

سلام.
با توجه به اینکه من حدودا ۵ ماهه به علت ضرب و جرح و بی احترامی از سمت همسرم به منزل پدرم اومدم و از ایشون شکایت کیفری کردم. میخوام حدودا مقدار نفقه ای که برام در نظر گرفته میشه رو بدونم. مدرک من مهندسی میباشد و از خانواده ی مرفهی هستم. درآمد همسرم هم حدودا ۶ میلیون هست. توی این ۵ ماه ماهی ۱ میلیون برام واریز کردن. بعد
من درخواست نفقه دادم که کارشناسی بشه . اما قبل از کارشناسی مسئولین بهم گفتن نذار کارشناسی بشه چون ۱ میلیون نفقه ای که بهت میده کافیه و اگه کارشناسی کنن حدودا ۷۰۰ میشه و به هیچکس بیشتر از این نمیدن. حرفشون صحت داره؟ چون به نظر من خرج خوراک و پوشاک و حتی مسکن و درمان بیشتر از این میشه با توجه به شان و منزلت. لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا در رویه کارشناسان در حدود ۷۰۰ ۸۰۰تومن نظر میدهند و صدور رای بیش از مبلغ مزبور کمی بعید است اما محال نیست و ریسک امر را باید پذیرا باشید

نفقه با ارجاع به کارشناس تعیین میگردد که با توجه به شرح شما احتمالا کمتر از یک میلیون خواهد بود

احتمالا مبلغ کارشناسی کمتر از مبلغ دریافتی شما محاسبه میشود

با سلام
امکان کسر پس از کارشناسی ممکن است،یک میلیون تومان نفقه مناسبی برای شما میباشد و بیشتر از آن بر اساس حقوق همسرتان میسر نیست.

تجربه نشان داده که توصیه به عمل آمده صحیح بوده و امکان کسر مبلغ بیش از افزایش آن است .