هیچ گونه اقدامی برای تخلیه منزل نکردند کاری که بنده باید انجام بدم چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۹ #00821387

سلام موجر هستم مستاجر بنده مهلت اجاره ش به اتمام رسیده ولی به دلایلی اقدام به طلاق کردند و اثاثیه ایشون هنوز در منزل بنده هست و هیچ گونه اقدامی برای تخلیه منزل نکردند ، کاری که بنده باید انجام بدم چیست
ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ابتدا برای ایشان اظهار نامه ارسال کنید سپس از طریق مراجع قضایی شکایت کنید تامین دلیل نمایید و انواع آن زمین بسپاری تمام هزینه ها را از ایشان دریافت کنید

می توانید بدوا و قبل از طرح دعوا و یا درخواست تخلیه ، از طریق دفترخدمات قضایی نسبت به ارسال اظهارنامه برای مخاطب(مستاجر) در خصوص تخلیه و مطالبه خسارات اقدام بفرمایید.

شما بایستی نسبت به دستور تخلیه اقدام نموده تا پس از صدور دستور و مرحله اجرا اموال نزد امین سپرده شود

باید از طریق شورای حل اختلاف اخذ دستور تخلیه کنید و نسبت به اموال باقی مانده اگر اقدامی صورت نگیرد نصب امین میشود.

دادخواست تخلیه بدهید بعد از صدور دستور،در خصوص اموال با تعیین امین در اجرای احکام تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد شد.

دادخواست تخلیه طرح نموده، و نهایتا توسط دادورز اجرای احکام و تعیین امین اموال می توانید در خصوص تخلیه اقدام کنید

از طریق دفاتر خدمات قضایی دستور تخلیه اخذ نمایید چنانچه تخلیه انجام نشد از طریق اجرا می توانید دستور در خصوص فک قفل نموده و اثاثیه را تحت نظر دادورز صورت برداری ودر محل مناسبی نگهداری شود