گفته باید هزینه تفکیک بدم؛ مبلغش خیلی زیاده باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۴۹ #00791439

باسلام.مالک زمینی هستم ک حدودا ۴۴۰مترمیباشد.این زمین در ابتدا ۷۵۰ متر بود ک ۴۴۰متر رو من خریداری کردم.الان برای ادامه روند کار بعد از رای ماده ۱۰۰و ادامه عوارض بنا شهرداری گفته باید هزینه تفکیک بدم زمینم دو واحد مسکونی و یه واحد تجاریه که سال احداث تجاریش واسه سال ۵۳.
سند ندارم. مبلغ شبا توجه به اینکه قیمت فعلی منطقه خیلی بالا رفته حتی اگه کارشناس برام یک چهارم قیمت بزنه بازم سنگینه. خیلی زیاده باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چاره ای نیست می بایست پرداخت نمائید

هزینه باید پرداخت سود ،راه حل دیگری نیست

با سلام،چاره ای جز پرداخت نیست و از طرفی با پرداخت هزینه از مزایای آن خیلی بیشتر بهرمند خواهید شد.

متاسفانه باید پرداخت گردد

با درود چاره جز پرداخت نیست

هزیته بایستی پرداخت گردد ...

بادرودوسلام باید تادیه شود.