آیا میتوان بابت سلب آسایش و مزاحمت از همسایه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۲ #00790342

با سلام و خسته نباشید: یک همسایه دیوار به دیوار داریم که ۲ سال هست داره نمای خانه اش را درست میکنه و سنگ تراشی می کنه و با دستگاه فرز سنگ را ساب میده یا تراش میده که صدای بدی داره و اعصاب روان ما و همسایه ها را بهم زده !! هر چی بهشان تذکر میدیم اصلا توجه نمی کنند ! ایا از راه قانونی میشه کاری کرد که جلوی سر وصدای شان را گرفت؟مشکل اعصاب و روان پیدا کردیم !

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت مزاحمت قابل طرح است...

با سلام ووقت بخیر
اگر ایشون از قصد برای شما مزاحمت ایجاد میکند با استشهادیه شهود و گزارش کلانتری میتوانید اقدام کنید و اینکه مشکل ساختمانی دارد و برای حل مشکل ایجاد سروصدا می شودو اگر درتایمی باشد که طبق قانون مانع مزاحمت است اصولا قابل پیگیری نیست علی ایحال بهتر است این مورد با توافق طرفین حل کنید .