یک وارث ۵ حبه از ۷۲ حبه را انتقال داده، آیا فروش مال غیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۷۴ #00759434

با سلام
سهم الارث وارثی ۵ حبه از ۳۰ حبه از ۷۲ حبه است ۵ حبه از ۷۲ حبه انتقال داده ایا مجرم است

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ایشان ۵ حبه مالکیت داشته اند و همان ۵ حبه را هم انتقال داده اند و بنابراین فروش مال غیر نکرده اند و قید ۳۰ حبه در سند مالکیت از جهت منشاء تحصیل مالکیت ایشان است.

با سلام و احترام
انتقال نسبت به سهم خود نافذ است
ولی بیش از آن نافذ نیست و جرم بودن یا نبودن بستگی به این دارد که ورثه دیگر انتقال را تنفیذ کند یا نه؟

درودبرشما
دراینکه اتقال نسبت به سهم مازاد نافذنیست شکی نیست امادرجرم بودن یانبودن ان رویه واحدی وجودندارد.