آیا میتوانم بابت نفقه از پدرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۰ #00734160

سلام دختری ۲۰ ساله هستم و یک خواهر ۲۲ ساله دارم
پدرمون معتاد است و هروئین و تریاک و شیشه مصرف میکند. کارگر نونوایی هست ولی مقدار خیلی خیلی کمی از حقوقش رو به مادرمون میده واسه همه هزینه های زندگی!
علاوه بر اون همش دعوا داریم تو خونه و مارو اذیت و تهدید میکنه.
خواستم بدونم میتونم از پدرم شکایت کنم؟
دادگاه حق و حقوقی رو به ما میده؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر، درصورای که شما فاقد شغل باشیدو پدرتون درامدی بیشتر از نفقه خود و همسرش داشته باشد بله ملزم به دادن نفقه می باشد و حتی امکان شکایت کیفری هست.

شما می‌توانید بابت نفقه خود دادخواست مطالبه نفقه دهید و دادگاه پدرتان را به پرداخت نفقه شما محکوم می‌نماید

بله حق شکایت دارید و با توجه به میزان درآمد ایشان و طبق نظر کارشناس نفقه شما تعیین خواهد شد

پدر تا زمان ازدواج دخترانش مکلف به پرداخت نفقه میباشد . میتواند هم از طریق کیفری به اتهام ترک انفاق مبادرت به شکایت کنید و هم از طریق حقوقی دادخواست الزام به پرداخت نفقه نمایید .

با سلام پدر شما مادامی که شما ازدواج نکرده اید و فاقد شغل هستید ملزم به پرداخت نفقه شما هست که نفقه شامل تامین تمام نیازهای شما است در صورت عدم پرداخت شما میتوانید تحت عنوان ترک انفاق شکایت کیفری مطرح کنید

با سلام بله می توانید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید و دادگاه برای هر فرزند از ماهی ۵۰۰ هزار تومان الی ۸۰۰ هزار تومان را صادر می نماید