پرونده از پلیس فتا اعاده گردیده و قرار عدم صلاحیت صادر شده، منظور از این الفاظ چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۰۲ #00713544

عرض سلام
بنده جهت کلاهبرداری اینترنتی پس از مراجعات مکرر به فتا و دادسرا و انجام تحقیقات توسط پلیس سایبری گزارشی رو مبنی بر دستگیر شدن متهمین توسط فتای یزد به دادسرا ارسال کردن اما مستنداتی ارائه ندادن و صرفا چون یه باند بودن که توسط یک زن و دختر و طی خرید از طلافروشی ها در شهرهای مختلف اقدام میکردن و با پرونده بنده مطابقت داشت بنده رو روانه دادسرا کردن قاضی با گرفتن گزارش گفت چون مستندات نداره باید از یزد استعلام بگیرن و همچنین چون کارت مقصد متعلق به شخصی در مشهد بود یه نیابت هم به دادسرای مشهد زدن ولی جدیدا یه پیامک مبنی بر صادر شدن قرار نهایی برام اومد به ثنا که مراجعه کردم روند پرونده زده پرونده مختومه شده و پرونده از پلیس فتا اعاده گردیده و قرار عدم صلاحیت صادر شده میشه لطفا منظور از این الفاظ رو بفرمایید و اینکه چرا مختومه شده پرونده
ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پرونده جهت رسیدگی به مرجع صالح ارسال خواهدشد

با درود دادسرا صالح نبوده خطاب به دادسرای شهر یا حوزه دیگر عدم صلاحیت صادر نموده، پرونده به مرجع صالح ارسال خواهد شد

با سلام
قرار عدم صلاحیت یعنی اینکه دادگاه به جهت عدم صلاحیت ذاتی یا محلی صالح به رسیدگی نیست.
ذاتی : به لحاظ صنف ، نوع و درجه صلاحیت رسیدگی به دعوا را داشته باشد
محلی : اقامه دعوا باید در محل اقامت خوانده دعوا صورت گیرد و دادگاه محل اقامت خوانده صلاحیت محلی برای رسیدگی به دعوا را دارد

باسلام
تحقیقات از پلیس فتا برگشته به دادسرا ودادسرا خود را صالح به رسیدگی ندانسته و عدم صلاحیت صادر کرده و پرونده به مرجع صالح به رسیدگی ارسال میشه تا رسیدگی ادامه یابد

با سلام. صرف مختومه شدن دلیل برپایان یافتن پرونده نیست. قرار عدم صلاحیت احتمالا پرونده اتان به دادسرای شهر دیگری ارسال شده است.

سلام
منظور این است که پرونده شما از دادسرای محلی که شکایت کرده اید به لحاظ اینکه صلاحیت رسیدگی نداشته‌اند به دادسرای شهر دیگری که صلاحیت داشته‌اند با صدور قرار عدم صلاحیت ارسال شده است
لازم به ذکر است که آن مرجع جدید نیز ممکن است بگویند صلاحیت نداریم و در این صورت دیوان عالی کشور مشخص می‌کند که دادسرای کدام شهر به پرونده رسیدگی نماید.