مادر می تواند مانع دیدار پدر با فرزندش شود تا بتواند نفقه را وصول کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۵ #00699530

اگر بعد از طلا پدری چندین ماه نفقه فرزند خود که حضانتش تا هفت سالگی به عهده مادر است را پرداخت نکند

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر این امکان برای مادر وجود ندارد.

با سلام
خیر نمی تواند.

با درود خیر نمی‌تواند، هریک احکام خاص خود را دارد

باسلام
برای رسیدن به یک حق،نمیتوان از حق دیگری ممانعت نمود و این خلاف قانون است.ملاقات فرزند حق پدر است و نمیتوان اورا محروم کرد.از طرفی هم،پرداخت نفقه تکلیف اوست و میتوان از طریق قانونی ایشان را الزام به پرداخت نمود.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
خیر هیچ یک از زوجین حق ندارند دیگری را از دیدار طفل مشترک ممنوع کنند
برای مطالبه نفقه میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید و در صورت عدم پرداخت نفقه ، حکم جلب او را اخذ نمایید .

وفق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹ هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

خیر نمی شود از دیدارشان جلوگیری کرد ، در قانون جرم انگاری شده و بحث نفقه جداست.