تصمیم به فروش ملک ارثی نماید چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۹۱ #00677971

اگر یکی از ۹ ورثه تصمیم به فروش خانه را داشته باشد تکلیف چیست

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .اگر بین وراث اختلاف است تقاضای تقسیم وفروش را از دادگاه بخواهید

سلام
در صورت رضایت کلیه وراث قابل انتقال است.

از دادگاه تقاضای صدور دستور فروش شود.

سلام
اگر توافق حاصل نشود هر وراث می تواند درخواست فروش مال را بدهد و منعی ندارد.

با سلام پس از اخذ گواهی عدم امکان افراز از اداره ثبت میتواند تقاضای تقسیم و در صورت عدم امکان فروش مال مشاع را از دادگاه مطرح نمایید

با سلام
باید بعد از طی تشریفات از دادگاه تقاضای فروش کند.

سلام
در صورت رضایت کلیه وراث قابل انتقال است
در صورت عدم رضایت بقیه وراث شما باید تقاضای انحصار وراثت و افراز ملک را داشته باشید و در صورت عدم افراز با تقاضای هر یک از ورثه و دستور دادگاه به فروش می رسد