بعد از صدور سند مشخص شده که حدود مورد شهادت تغییر داده شده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۳ #00649919

سلام
آقایی بیسواد ۷۸ ساله شهادت مبنی بر مالکیت قطعه زمینی داده است. بعد از صدور سند مشخص شده که حدود مورد شهادت تغییر داده شده است و زمین مجاور همسایه در سند قرار گرفته . همسایه بر شهود شاکی شده .
چه خطری متوجه شهود هست و ساده ترین راه حل آن چیست ؟
همسایه آدم با ادبی هم نیست.
متشکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یئت حل اختلاف موضوع مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ اصلاحی قانون ثبت، آرای کمیسیون ماده ۱۲ قانون زمین شهری و… همچنین حکم اصلاح مفاد سند رسمی که بعد از تنظیم آن، مندرجات و مشخصات بعضی از مستندات مربوطه تغییر یافته است، قرار اجرای موقت و قرار منع به اه اآن، حکم به الزام تنظیم سند و نظایر آنها، جملگی از شمول و موضوع ماده مرقوم خارج می باشد و ضرورتی به ارسال آن به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور وجود ندارد؛ لذا چون اینگونه احکام اولا راجع به ملک غیر منقول است؛ ثانیا، جنبه اعلامی دارند مقتضی است در اجرای ماده ۴ قانون اجرای احکام مدنی، مستقیما، به اداره کل ثبت استان مربوطه ارسال و از آنجا نیز باید به اداره ثبت محل وقوع ملک ارسال شود. شهادت کذب مسولیت کیفری را برای شهود در پی دارد