آیا این امکان هست بعد از آن پارکینگ را به ما منتقل کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۵ #00645193

سلام سال ۹۶ آپارتمانی رو پیش خرید کردیم ۴ طبقه تک واحدی با ۴ پارکینگ. که ما طبقه ۴ رو با ۲ پارکینگ خریداری کردیم و واحد اول بدون پارکینگ فروخته شده بود . زمان تقسیم نامه دفترخانه میگوید امکان اینکه یک واحد پارکینگ نداشته باشد و یک واحد ۲ پارکینگ، وجود ندارد .لازم به ذکر است که یکی از پارکینگها مزاحم میباشد و در مراحل کار، مالک که همان سازنده بود سند مادر را ۴ تا ۱.۵ دانگ به نام خریداران سند زد و خانه را نیمه تمام رها کرد و ما خودمان خانه را تمام کردیم اینک میخواهیم تقسیم نامه راامضاکنیم و مجبور هستیم پارکینگ خود را در سند طبقه اول سند بزنیم آیا این امکان هست بعد از آن پارکینگ را به ما منتقل کنند . و برای این کار نیاز به گرفتن وکالت نامه و یا چیزی هست ؟ چون طرف مقابل حاضر به دادن پول پارکینگ نیست

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قراردادی تخصصی تنظیم کنید

سلام.نیازمند یک قرارداد تخصصی هستید....

باسلام قراردادی تخصصی تنظیم کنید

سلام پیشنهاد است اقدام به تنظیم قرارداد نمایید

باسلام و درود شما می توانید قراردادی تخصصی در این مورد تنظیم نمایید.

قراردادی در این خصوص تنظبم نمایید

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.