تعیین تکلیف زوجه قانونا چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۲۳ #00639172

با سلام.
من یه ساله که ازدواج کردم و چن ماه که زندگی مشترک رو شرو کردیم در طول این مدت همسر بنده عادت کرده هر ماه منپ میذاره خونه پدرم و میره و بعذ بهانه گیری میکنه که ما بدرد هم نمی‌خوریم و بیا توافقی جدا بشیم ولی من نمیخام جدا بشم اگرم حدا بشم مهرم و میخام اونم میگه از من مهریه ندارم بدم الان با این اوصاف که من همیشه بلا تکلیفم میتونم دادخواست تعیین تکلیفی بدم و همچنین پرداخت نفقه و ایا این دلیلی میشه واسم که بتونم طلاق بگیرم و مهریه چون چیزی که همسر م میگ در حق من ظلمه ایشون حتی وسایل تو خونمم فروختن همه رو بردن منم اینجا بلا تکلیفم

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست نفقه معوقه و همچنین شکایت کیفری نفقه بدهید و با اثبات عسر و حرج می توانید جدا شوید.
همچنین در هر صورت امکان مطالبه مهریه خویش را دارید

باسلام
حقوق زوجه نفقه و مهریه و جهیزیه میباشد که اکنون میتواند اقدام به مطالبه آن نماید

میتوانید جهت نفقه ومهریه شکایت کنید

با سلام
۱.شما در صورت مستحق دریافت مهریه هستید و میتوانید مهریه خود را مطالبه کنید
۲.شما میتوانید با شاهد از همسرتان به اتهام ترک انفاق شکایت کیفری مطرح کنید
۳.شما میتوانید دادخواست نفقه معوقه بدهید
۴.در صورت اثبات ترک انفاق و شرایط موجود میتوانید با استناد به عسر و جرح دادخواست طلاق نیز بدهید

سلام. دادخواست مطالبه مهریه و نفقه و همچنین استرداد جهیزیه مطرح کنید

سلام
دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید که در صورت عدم پرداخت دلیلی جهت طلاق باشد همچنین مهریه خود را به اجرا بگذارید