نگهداری گاز اشک آور چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۵ #00632307

با سلام
اینجانب به صورت خوداظهاری اقدام به نوشتن گزارش مبنی بر نگهداری داری گاز اشک آور کرده و نام فروشنده را افشا و گاز اشک آور مربوطه را تحویل مقام مسئول خود دادم، در صورت تشکیل دادگاه، چه میزان مجازات متوجه بنده میشود؟ آیا چیزی در پرونده کن ذکر خواهد شد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مطابق ماده ۱۲ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیر مجاز چنین مقرر نموده، گازهای بی‌حس ‌کننده، بیهوش کننده و اشک‌آور، به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم. خواهند شد.
اما بجهت همکاری بی شائبه تان یحتمل این محکومیت در خصوص حضرتعالی با تخفیف مجازات چشمگیری مواجه خواهد شد.
بدروود

ماده ۱۲ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیر مجاز مقرر نموده است:

“هر کس به طور غیرمجاز اقلام یا مواد تحت کنترل را خریداری، نگهداری یا حمل نماید و یا به توزیع یا فروش آنها اقدام کند و یا هر گونه معامله دیگری با آنها انجام دهد به ترتیب زیر به مجازات تعزیری محکوم می‌شود:

گازهای بی‌حس ‌کننده، بیهوش کننده و اشک‌آور، به حبس از شش ماه تا دو سال

ولی با توجه به شرایط شما در همکاری با مقامات قضایی و ضابطین قضایی ، دادگاه می تواند برابر با ماده ۳۸ قانون مجازات در مجازات شما تخفیف را لحاظ یا مجازات را تعلیق نماید.

با سلام
مجازات آن جریمه نقدی و حبس هست اما به دلیل خود اظهاری شما تخفیف خواهید داشت

مجازات حبس یا جزای نقدی می تواند به همراه داشته باشد

با سلام
نگهداری آن جرم است ولی باتوجه به خوداظهاری وتحویل آن، احتمال بخشش وتخفیف هست.

با درود بله نگهداری ان جرم است و مجازات دارد گاها حبس