توقیف خودرو لیزینگی اجاره به شرط تملیک برای مهریه مقدور است؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۴۷ #00628831

با سلام
احتراما .اینجانب داری خودروی کامیونت لیزینگی با شرایط اجاره به شرط تملیک میباشم که سند کمپانی با قید مستاجر نام من قید شده است. ولی پلاک ها بنام من هست.یعنی به عبارک دیگر در سند کمپانی مستاجر هستم ولی در برگ سبز بنام من است ولی قید شده خودرو اجاره به شرط تملیک است وغیر قابل نقل وانتقال است .
ایا این خودرو جهت مهریه قابل توقیف است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،
با توجه به اظهارات شما چون تنها پلاک بنام شماست و بعلت اینکه توقیف خودرو با در نظر گرفتن پلاک خودرو با دستور قضائی حسب مورد با تامین خواسته و یا بواسطه محکومیت حکم قطعی صورت میگیرد و یا اجرای ثبت با سند رسمی ازدواج ممکن است تحقق یابد ولی درخواست فروش و مزایده منتفی است هر چند خودرو از مستثنیات دین خارج است چنانچه توقیف صورت گرفت بهترین دفاع برای رفع توقیف آن است که شما اعلام نمائید خودرو تنها وسیله امرار معاش شماست و به همین دلیل تقاضای رفع توقیف را نمائید

چون برگ سبز به نام شماست توقیف می شود لیکن معمولا قابل مزایده نیست مگر بارضایت لیزینگ

با درود به نظر قابل توقیف نیست چون شما مالک نیستید هنوز

بااحترام
میتوانید توقیف نمایید ولی نمیتوانید مالک شوید وبعلت رهنی بودن بعد از توقیف رفع توقیف خواهد شد

باسلام اگر مستثنیات نباشد تحت شرایطی قابل توقیف خواهد بود.

بادرودوسلام چنانچه وسیله امرارمعاش باشد قابل توقیف نمی باشد.

بله- امکان توقیف وجود دارد.