برای تفاوت شروط مذکور درتوافقات و مبایعنامه چه اقدامی باید انجام داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۵ #00621362

با سلام
آپارتمانی از آپارتمان های مسکن مهر خریداری نمودم ، اما با مشکلاتی که در ذیل می آورم مواجه شدم و قصد شکایت دارم . ۱- در مبایعه نامه قید شده وام ۲۲ میلیون اما وقتی به بانک مراجعه کردیم متوجه شدیم وام ۲۶ میلیون است و سود مشارکت محاسبه کرده بعد تبدیل به وام۳۶ میلیونی شده و با سود ۶۴ میلیون شد۲- در مبایعه نامه به صورت تایپی سود تاخیر در عدم تحویل به موقع ملک نوشته شده اما خط خورده و جایی به این خط خوردگی هم اشاره نکرده . هرچند بندها و تبصره هایی خط خورده اما بعضی از آن ها در توافق طرفین در مبایعه نامه آورده شده و بعضی مانند همین سود تاخیر اشاره ای نشد.۳- وام های مسکن مهر بعد از تحویل واحد باید قسط بندی می شده اما از زمان قرارداد تا الان محاسبه شده و سود مشارکت به آن تعلق گرفته۴- وام مسکن مهر با سود چهاردرصد بوده و الان بالای ۱۲ درصد محاسبه می کنند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مبایعنامه بایستی بررسی شود تا بتوان نظر داد .
حق فسخ بدلیل عدم ایفای تعهد دارید .

سلام با توجه به افزایش مزان اصل و سود تسهیلات در صورتی که در قرارداد تصریح به میزان ان شده باشد ، حق فسخ دارید .

مواردی که خط خوردگی دارد دارای اعتبار است و طرف مقابل باید اثبات کند این خط خوردگی به رضایت دو طرف بوده است
و آخرین اراده ی شما مبنا قرار می گیرد و توافقات الیه س شما فاقد اعتبار است مگر اینکه با شهادت شهود بتوانید اثبات کنید این شروط را به صورت ضمنی بین خود قرارداده اید