با توجه به اینکه مجموع سهم من و مادر از این ملک در حد چند متر بیشتر از برادرم میشه،چه ظرفیتهای قانونی وجود داره که بتونیم برای اعمال فشار بهش استفاده کنیم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۳۱ #00617953

با سلام و خسته نباشید
پدرم به تازگی فوت کرده ، انحصار وراثت رو گرفتیم و در شرف تشکیل پرونده مالیات بر ارث هستیم، برادرم به همراه مادرم در در ملکی که از پدر به ارث رسیده زندگی می کنند،من و مادرم تصمیم به فروش این ملک داریم ولی برادرم یکبار میگه موافقم و یکبار دیگه میگه ایده های دیگری دارم ، ملک کلنگی و دو طبقه هست ،در یک طبقه زندگی میکنند و در طبقه دیگر وسایل کار برادرم هست من و مادر با هم مشکلی نداریم ولی هر دومون به برادرم اعتماد نداریم و در ضمن خیلی مادرم رو اذیت میکنه ،میخوایم زودتر این خونه رو بفروشیم و برای مادر از ارثش خونه ای جدا بگیریم تا از دست برادرم خلاص بشه،سوالم این هست با توجه به اینکه مجموع سهم من و مادر از این ملک در حد چند متر بیشتر از برادرم میشه،چه ظرفیتهای قانونی وجود داره که بتونیم برای اعمال فشار بهش استفاده کنیم؟البته اینم بگم که نمیخوایم اونجا رو مهر و موم کنیم چون مادرم و برادرم جای دیگه ای برای زندگی ندارند؟مثلن میتونم بگم حالا که نشستی باید به اندازه سهم من اجاره بهم بدی یا اون میتونه بگه رو سهم خودش نشسته؟یا میتونم بگم نمیتونی وسایلت رو پایین بزاری و حکم تخلیه پایین رو بگیرم یا باز میتونه بگه وسایلم رو ، روی سهم مادر گذاشتم و مادر هم بالا روی سهم من زندگی میکنه؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست فروش مال مشاع اقامه نمایید ...

دادخواست فروش مال مشاع رو مطرح کنید

سلام دادخواست فروش مال مشاع ارایه نمایید

سلام
دادخواست فروش مال مشاعی را ارائه نمایید.

با سلام
دادخواست فروش مال مشاعی را تنظیم کنید

با درود دادخواست تقسیم ترکه بدهید

می توانید دادخواست تقسیم ترکه ثبت نمایید.