با اعتراضی که متهم کرده ولی وی در جلسه تجدیدنظر حاضر نشد احتمال اینکه قاضی رای به نفع متهم بدهد چه قدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۴ #00596174

عرض ادب و احترام.بنده شاکی پرونده جعل عنوان و کلاهبرداری هستم.در دادگاه بدوی رای به نفع من دادن.رد مال به شاکی و جریمه نقدی متهم و ۴سال حبس.متهم اعتراض زد و جلسه رسیدگی گذاشتند.متهم حاضر نشد.و قاضی سوالات نامربوط میپرسید.مثلا گفت چون سن شما ۲سال بزرگتر از متهم هست پس اون کلاهبرداری نکرده .یا مثلا ۲سال پیش قیمت فلان ماشین چند بوده.و در اخر گفتم متهم اقرار کرده و قاضی باز هم حرفهای نامربوط میزد.جالب اینجاست که همون روز ساعت ۵پیامک اومد که قاضی رای داده.سوالم این هست که پرونده رو میتواند کلا به نفع متهم ببنده؟یا من چکاری ازم برمیاد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید صبر کنید تا رای به شما ابلاغ شود . نوع صحبت های قاضی در جلسه دادگاه اصلا نمی تواند باینگر نتیجه و رای باشد . در هر حال رای دادگاه تجدید نظر قطعی است .

شما میتوانید به دلیل عدم انطباق مستندات با مدارک وجود در پرونده فرجام خواهی کنید