آیا منظور از نفقه فقط تامین خوراک پوشاک است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۷۴۷ #00593972

سلام.
یا اینکه در کنار تهیه این اقلام باید پول نقد هم بدهد؟ اصلا مگر میشود مرد ماهیانه هیچ مبلغی به همسرش ندهد و فقط بگوید همینکه خرج ضروری زندگیتو میدم ،کافیه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان میبایستی ماهیانه مبلغی به حساب شما واریز کند

سلام
خیر ایشان علاوه بر خوراک ،پوشاک و رفع سایر نیازهای شما مانند هزینه درمان و تحصیل، ماهانه مبلغی را صرفا برای خرج خود شما باید در نظر گرفته و پرداخت نمایند

درود
نفقه عبارت است از همه نیازهای متعارف زن که لباس، اثاث و لوازم منزل، و هزینه درمانی و خورد و خوراک و مسکن که زن آن ها را به واسطه احتیاج خود بدان‌ها نیاز دارد یا این که به واسطه مریضی یا کمبود در زندگی به آن‌ها احتیاج پیدا خواهد کرد.

مخاطب عزیز
نفقه دارای تعریف حقوقی خاص خود هست
البته اگر همسرتان این موارد را رعایت نکند می توانید در همین موارد از درخواست نمایید و شکایت ترک انفاق نمایید

باسلام
نفقه عبارت است از مسکن و البسه و غذا و وسایل منزل و سایر نیازمندی های زندگی مثل هزینه بهداشت و درمان و ایاب وذهاب و...جنبه انحصاری ندارد ،البته با در نظر گرفتن درجه استطاعت منفق.