آیا این حبس بودن من در سربازی من تاثیر دارد چون نیروی انتظامی است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۸ #00593040

باسلام اینجانب در سال ۹۳ که سرباز آموزشی بودم به مدت ۴۰روز خدمت کردم و بعد به علت مشکل شکایت کیفری به زندان افتادم و تا سال ۹۹ زندان بودم الان بعد از آزادی متوجه شدم که برای من در نظام وظیفه وضعیت مشمول را فرار از خدمت ثبت کرده است الان با توجه به اینکه من عمدا فراری نشدم و در این مدت در حبس و توقیف بودم و مدارک و مستندات آن وجود دارد باید الان چه کار کنم ممنون میشم توضیح بدهید که الان چگونه باید خودم را معرفی کنم و بعد اینکه الان داگاه نظامی میروم چگونه باید از خودم دفاع کنم واینکه آیا این حبس بودن من در سربازی من تاثیر دارد چون نیروی انتظامی است سپاسگذارم

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت حبس شما تاثیری در غیبت ندارد

در دادگاه مدارک و مستندات حبس خود در مدت غیبت را ارائه دهید تا توجیهی برای غیبت شما تلقی شود....جای نگرانی نیست

باسلام شما بایستی رای و اجراییه حکم که این مدت حبس بوده اید به دادگاه نظامی ارایه نمایید دراینخصوص دادگاه تصمیم خواهد گرفت.

مستندات و مدارک حبس خود را ارائه کنید. مشکلی پیش نخواهد آمد

با مدارکی مبنی بر اینکه در حبس بوده اید به یگان خدمت خویش مراجعه نموده و غیبت خود را موجه کنید حبس شما تاثیری در اضافه خدمت ندارد.

با احترام.در چه موردی حبس شدید بیان دارید تادر راه گرفتن درتخفیف کمک درستی شوید

سلام، خیر مشکل ساز نخواهد بود مراجعه کنید و ادله خود را ارائه دهید تا غیبت شما موجه تلقی شود.