باز هم میتونه تقاضای تمکین بدهد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۷۷ #00573919

سلام خسته نباشید
آذر ماه ۹۸ همسرم من رو مورد ضرب و شتم قرار دادند و خونه بیرو کردند
در جلسه تمکین تمکین ایشون رد شد و قاضی رای عسر و حرج دادند دوبار اعتراض دادند و باز هم رد شد
و اینکه چقدر زمان میبره من با عسر و حرج طلاق بگیرم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان قابل پیش بیتی نمی باشد

با سلام

در صورت احراز عسر و حرج برای طلاق اقدام کنید، زیرا عسر و حرج یک امر استمراری نبوده و امکان عدول از آن بعد از گذشت مدت زمانی وجود دارد.
رویه دادگاه ها هم متفاوت است.

موفق باشید.

سلام
مدت زمان قابل پیشبینی نیست

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

بسمه تعالی
باتوجه به احراز عسر وحرج در زندگی شما توسط دادگاه صدور حکم تمکین منتفی است وباتوجه حجم پرونده در حوزه قضایی مدت زمان رسیدگی متغیر است ونمیتوان محدوده زمانی برای آن مشخص نمود.

روند رسیدگی به دادخواست طلاق از ناحیه زن طولانی است بخصوص در صورت اعتراض به حکم دادگاه

با سلام.بعد از صدور حکم قطعی میتوانین دادخواست طلاق دهید و زمان آن بستگی به روند و حجم کاری دادگاهها دارد