آیا از من کلاه برداری شده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۱ #00567511

با سلام من ۲۰ سال پیش زمینی به متراژ ۱۰۰۰متر خریداری کردم و سند هم در اختیار داشتم اما چند ماه پیش موقع فروش که قولنامه کرده بودم متوجه شدم که سند دیگری هم داشته که بهم ندادن و الان هم بهم نمیدن درصورتی که زمین با ۳ اتاق کلنگی و دیوار کشی شده هست و به این دلیل مجبور به فسخ قولنامه شدم و ضرر و زیان هم دادم اما حالا نمیدونم چکار کنم تکلیف چیه و این وسط اون خریدار برگشته به عنوان کلاه بردار از من میخاهد شکایت کند و حتی منکر مبلغ بیعانه ای هست که بهم داده بود و بهش برگرداندم واقعا کلافه شدم خواهشا راهنمایی کنید یعنی این سندی که من دارم پس چیه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

با سلام
موضوف شما بسیار حساس است حتما مدارک و مستندات خود را جهت بررسی به وکیل ارائه دهید

بادرودوسلام مدارک و مستندات را به وکیل دادگستری تقدیم نمایید.

جهت اظهارنظر قطعی بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است.
هرچند به نظر میرسد موضوع فاقد وصف کیفری باشد

با سلام و درود . شما می‌توانید اگر مدارکی مثل فیش واریزی و شهود و یا قراردادی که دارید را استناد کنید . مطلبی که شما فرمودید ملاهبرداری محسوب نمیشود .

سلام چنانچه مدارکی مثل واریزی و شهود یا قراردادی دارید استناد کنید لذا با توجه یه سوال شما کلاهبرداری متصور نیست موفق باشید

سلام
به نظر نمی رسد کلاهبرداری باشد با این حال مدارک و اسناد تان را به وکیل نشان دهید.