آیا من به این دلایل میتونم درخواست طلاق بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۲ #00537996

سلام.من حدود دو سال و نیم میشه شوهرم منزل نیومده ولی خرجی منزل و من رو میدن و من تو این مدت رابطه نداشتم با ایشون.و اینکه چند بار به من تهمت دزدی و تهدید به کشتن من هم کردن جلوی مادرشون و پسرم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید عسر و حرج خویش را اثبات نمایید میتوانید تقاضای طلاق نمایید

مورد از موارد عسر و حرج می باشد در صورت اثبات شما می توانید درخواست طلاق کنید

درود بر شما، در مورد تهدید ایشان حتما اقدام به شکایت کنید، اما در خصوص غیبت زوج، مطابق قانون، غیبت زوج به قورت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب در یک سال، از موراد عسروحرج بوده و می‌تواند سبب درخواست طلاق توسط زوجه شود.

درود
بله در صورت اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید.

باسلام بله شما میتوانید ابتدا عسروحرج خودتان را استناد به ترک منزل اثبات نمایید سپس دادخواست طلاق به دادگاه ارائه نمایید.

در خصوص اتهام تهدید به قتل حتما باید شکایت کنید و حکم محکومیت ایشان را بگیرید .
ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه، از موارد عسر حرج زوجه برای درخواست طلاق می باشد

باسلام
میتونید با اثبات ترک منزل ایشون با استناد به عسر و حرج دادخواست طلاق مطرح کنید