فسخ یک طرفه قانونی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۱ #00535263

سلام بنده بای خانمی ۱۰سال سیقه بودیم. دوستاش مونده بود که گفتش من دیگه نمیخام اما من دوسش دارم اون خودش رفته فسخ کرده اما من راضی نیستم. که فسخ کرده آیا این کار درسته اگه میشه راهنماییم کنید ممنونم از شما خیلی حرص میخورم آیا می‌تونه باز به کسی سیقه بشه که من راضی نیستم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زوجه می تواند از طریق مراجع قضایی در صورت داشتن شرایطی نسبت به فسخ اقدام نماید

سلام ابتدا از این موضوع مطمین گردید چرا که بذل مدت فقط از سوی مرد امکانپذیر می باشد و اینکه زوجه به استناد دلایلی فسخ صیغه نامه را از دادگاه حکم گرفته باشد

سلام چنانچه بذل مدت ضمن عقد توسط زوجه شرط شده باشد بله می تواند در غیر اینصورت خیر

تنها با بذل باقیمانده مدت از سوی زوج یا اعلام فسخ توسط مرجع قضائی امکان اتمام مدت عقد موقت وجود دارد .

با سلام ،در صورتی که از طریق مراجع قضایی اقدام نموده باشد قانونی بوده بنابراین ازدواج بعدی آن هم نیز صحیح می باشد

با سلام و عرض ادب اگر مطابق قانون و مرجع محترم قضایی اقدام نموده باشد قانونی است و می تواند مجدد ازدواج داشته باشد