آیا رای عدم استحقاق نفقه زوجه در دادگاه حقوقی، در صدور حکم ترک انفاق کیفری نیز اثر میگذارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۲۷ #00503085

اگر زن در نفقه حقوقی محکوم شود، آیا بر دادگاه ترک انفاق اثر میگذارد؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه حقدقی = گذشته
ترک انفاق = حال

اگر زن در نفقه حقوقی محکوم شود، بر دادگاه ترک انفاق اثر میگذارد

با سلام و احترام
در صورت اثبات نشوز زوجه وی مستحق نفقه نخواهد بود

با توجه به صدور حکم برفرض قطعیت ان بر عدم استحقاق نفقه این رای در پرونده کیفری موثر بوده وجنبه مجرمانه ترک انفاق را متزلزل خواهد کرد

سلام

بله شما همان رای رد دعوای نفقه را می توانید به دادسرایی که به اتهام ترک انفاق رسیدگی می کند ارائه دهید دادسرا اقدام به صدور قرار منع تعقیب خواهد کرد.

سلام
زن ناشزه مستحق نفقه نیست و مسئولیت کیفری نیز بر عهده مرد نمی آید.

با سلام
بله قطعا موثر است. چنانچه بخاطر نشوز زوجه نفقه پرداخت نمیشود محکومیت شما به ترک انفاق کیفری جایگاهی ندارد.