اگر سوء نیت و یا عدم سوء نیت احراز شود تکلیف پول داده شده چه میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۷ #00465093

مادرم زمین خواهرش را که در صلحنامه ایی به برادرش صلح شده بوده و مادرم هم به نوعی امضا کرده بود را چند سال بعد از خواهرش میخرد.اگر چه نادانسته این کار را کرده و علت آن هم اطمینان دادن پدر و امضای ایشان بعنوان شاهد بوده است. در هر دو حالت
و اینکه خواهر ثمن را باید پرداخت کند یا مبلغ روز؟
تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت عدم تنفیذ و بطلان نیاز به پرداخت ثمن نیست

مطالبه قیمت روز در زمانی است که موضوع کلاهبرداری و فروش مال غیر ثابت شود .

با سلام اگر صلحنامه تنفیذ شود بله مشکلی نیست در غیر ایصورت یا ملک یا قیمت روز باید پرداخت شود

با درود اگر برادر فروش را تنفیذ نکرده باشد، مادرو خواهر مالکیتی ندارند و فروش مال غیر واقع شده و اگر سونیت احراز نشود دادخواست می‌توانند دهند و ابطال معامله را بخواهند.

بله اگر ثمن معامله از جانب مادرتان پرداخت شده و دایی شما بعنوان مالک معامله را تنفیذ نکرده باتوجه به بطلان معامله در این صورت،خواهر مادرتان باید ثمن معامله را ب مادر بازگرداند

با سلام اگر صلح تنفیذ شود بله مشکلی نیست در غیر ایصورت یا ملک یا قیمت روز باید پرداخت شود

درود بر شما، اساسا با عدم تنفیذ معامله ی فضولی توسط مالک(دایی شما) این معامله باطل خواهد بود.