دادگاه اظهارات بازپرس را قبول میکند یا خودش بررسی میکند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۴ #00459256

باسلام باجناقم و زنش علیه من و همسرم شکایت کرده اند و توهین و تهدید دخترخاله اش را هم برای شهادت برده درصورتیکه کذب هست اصلا چنین اتفاقی نیافتاده بازپرس جلب به دادرسی داده مت هم شاهد دارم ایا تاثیری در پرونده دارد ارجاع نموده به دادگاه
ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادگاه دوباره مدارک و مستندات را بررسی میکند و شهود بایستی نزد قاضی صدور رای شهادت نمایند و شما هم میتوانید شهود ایشان را جرح نمایید و شهودخودرا به دادگاه اعلام نمایید.

سلام. قطعا اظهارات و نظر بازپرس حائز اهمیت است ولی درصورتی که شاهد داشته باشید میتوانید نظر ایشان و روند دادرسی را به نفع خود تغییر دهید

با سلام
هرگونه ادله و شواهدی که برای اثبات حقانیت شما در دست دارید به دادگاه ارایه و شهود خود را نیز به دادگاه معرفی نمایید

قطعا نظرات بازپرس موثر در پیشبرد جریانات دادگاه است،اما نه آنقدر که ابتکار عمل در تدارک دفاع را از شما و نوع قضاوت را از قاضی سلب نماید.

سلام شاهد شما می تواند کمک کند و در هر حال شهادت شهود را قاضی باید موثر در رسیدگی پرونده تشخیص بدهد.

شما می توانید شهود را جرح کنید تا جرم اثبات نشود

سلام
دادگاه بی طرفانه اظهارات را بررسی می کند بهتر است دلایل مبری بودن خودتان از اتهام را به دادگاه معرفی کنید.